Alla inlägg den 3 februari 2009

Av Hilberth Hedning - 3 februari 2009 23:38

Nu vet vi!

Nu behöver vi inte tvivla längre, vi vet varför det inträffar naturkatastrofer. Det låter en nyutnämnd biskop (Gerhard Wagner oss få veta; "Sådana här skeenden beror på andlig förorening", säger han. Ett gott exempel är orkanen Katrina över New Orleans, då Gud ogillade stadens abortkliniker och dess nattklubbar. Jag behöver väl knappast nämna vem som utnämnt denne Guds man? Men för säkerhets skull så är det påven.

I detta läge finner jag tillfälle att påpeka det där med förnyelsebara energikällor, det är ju helt onödigt. Uppvärmningen av planeten beror troligen på nämnda förorening. Det skulle inte förvåna om det himmelska klientelet snart skyller växthuseffekten på Harry Potters trollformler.

Har ingen mer än jag insett, vad dessa Gudstrogna, sinnesrubbade papegojor kan ställa till med? Vad hjälper det förresten, att jag försöker påpeka den rådande dårskapen, se bara när en telning av Homo Sapiens kommer till världen "född i synd.....", men det himmelska läget kan återställas med ett par skvättar vatten och lite innehållslöst rabbel av en tillförordnad frälsare.

/Hilberth

Ovido - Quiz & Flashcards