Alla inlägg den 22 juni 2010

Av Hilberth Hedning - 22 juni 2010 20:07

Den STORA bluffen!

I skrivande ögonblick, har vintern med nöd och näppe lämnat väggarna. Jag sysslar som bäst med att stapla in kommande vinters vedförråd och har konstaterat, att vedförbrukningen ökat med c:a 30% sen krigsvintrarna 1940-45.

Vi har just idag (21/6) årets längsta dag, d.v.s mitt i sommaren. I natt uppmätte vi i Sollefteå +1grad, strålande midsommarvärme.

Knäppte just på radion, där stod en snacksalig regeringsman och gjorde sitt bästa för att övertyga oss om nödvändigheten av en energiskattehöjning för bekämpande av växthuseffekten. man kan faktiskt mellan drakflåsen höra de styrandes längtan efter en global nedkylning, en längtan till 1829-års köldrekord, Ni vet då Karl X Gustav tågade över bälten med hela sin här. Man gjorde ju ett försök att övertyga oss om ishavets rekordvärme för ett par somrar sen och släpade med kronprinsessan uppåt Nordpolen med statsisbrytaren Ymer:

Jodå, Hon såg växthusvärmen hon också. Så kan man ju resonera, om man tolkar fakta som fan läser bibeln. Fakta i fallet är dikt och förbannad lögn.

Ett av sätten av de rikas kompani, att tillförskaffa sig orättfångna byten på undersåtars bekostnad.

Så ligger det till!

/Hilberth

Ovido - Quiz & Flashcards