Alla inlägg den 29 juni 2010

Av Hilberth Hedning - 29 juni 2010 16:06

Rena Rama Snurren

synes ha drabbat forskare världen runt. Det senaste årtiondet har världen drabbats av en farsot som liknar klimatet och folktron på 1600-talet. Visserligen var myndigheter på den tiden mer radikala; Då brände dom ett antal häxor och några kättare och förhindrade på så sätt missväxt. numera har "De kloke" antagit nya grepp. Nu gäller det inte längre missväxt, utan nu kommer vi att drunkna.

Detta får mig att ställa frågan - Hur kommer det sig, att just när forskare och politiker häver ur sig ett ångestskrik av stor förtvivlan när man noterar köldrekord i juli 1983 på antarktis på -89,2 grader C.

Av detta kan man dra slutsatsen, att om något år kunna mäta upp till -96 grader C. Jag måste fråga: Har folk blivit fullständigt vettlösa? Menar ni att om ni deltar i trolldansen och skyfflar över pengar till en miljöfond, att handhas av bindgalna politiker, så förhindrar ni den förödande värmeböljan att dra över jorden med döden i släptåg. Innevarande år har vi upplevt en vinter, som överträffar krigs-

vintrarna och sommaren visade sig med nöd och näppe till midsommar, detta kryddat med nattfrost till södra svealand.

Personligen hoppas jag "mot förmodan", att vi får uppleva en rekordvarm sommar, så vi åtminstone blir av med permafrosten.

/Hilberth

Ovido - Quiz & Flashcards