Alla inlägg den 8 januari 2011

Av Hilberth Hedning - 8 januari 2011 04:06

Har någon mer än jag märkt av, att den globala uppvärmningen är ovanligt kall? Är det någon mer än våra politiker, som tror på den "gallimatias", som drar planeten runt, om en värmebölja kommande att upphäva allt vad liv heter?

Det är naturligtvis en lysande inkomstkälla för de "latoxar" d.v.s eliten, som inte är van att försörja sig själva. Märk väl, att vi har haft mängder med istider och värmeperioder, dessa kommer och går med jämna mellanrum tillika utan skatter och pålagor.

Jag har släktingar och bekanta på flertalet håll runt om i världen och dom har upplevelsen, att det blivit kyligare. Det står väl på, inte särskilt länge, förrän det bildas såna där frälsarföreningar med gåvor och offer till någon däruppe med böner om himmelskt omhändertagande.

Förresten; Det är ju inget nytt med det heller. I min barndom löpte gubbar med frälsarblick runt i byarna som brunstiga hundar och förklarade tidens ände och jordens undergång, bara med den skillnaden, att nu är det helvetiska värmevågor som råder.

Mitt i denna förfärande värmebölja, har vi den kallaste vintern på 150 år.

Åtminstone inledningsvis, Hitlervintrarna var kallare!

/Hilberth

Ovido - Quiz & Flashcards