Alla inlägg den 23 januari 2011

Av Hilberth Hedning - 23 januari 2011 01:15

Gomorron!

Jag kan inte låta bli, att påminna alla mina skattebetalarpolare om, att högdjuren med de goda inkomsterna är samma andans barn som de alltid varit.

Jag begriper inte, att "vanligt" folk går på skitsnacket om att vi har folk med något de kallar "spetskunskap" där på stolarna i bestämmelselägret.

Nu har dessa brushuvuden lyckats kläcka ytterligare ett skatteobjekt, en extra koldioxidskatt. Det räcker inte med oxidskatten direkt på bränslet, utan nu får vi en lapp i brevlådan. Detta har dom inte ens vågat tala högt om, utan smyger som en rödräv runt knutarna med sina sattyg.

Nu har de gnott, som lusiga grisar i att övertyga folk om att tidens ände står för dörren och att boremedlet för skräckcenariot är hinkvis med perngar. Om nu syndafloden inte skulle visa sig den här gången heller, så är jag väldigt nyfiken på, vad våra "spetskunskapare" kommer att hitta på.

Vi lärde ju vid valspurten 2006 ett påbud som lät "Jobb, jobb, jobb", tro fan det, vad skulle spetskunskapare annars leva av?

Till sist: Nu får du som längtar efter att knega så tarmarna hänger ut, chansen att bli behövd, kanske t.o.m som politiker.

/Hilberth

Ovido - Quiz & Flashcards