Alla inlägg under mars 2009

Av Hilberth Hedning - 8 mars 2009 10:15

Jag förstår inte???

Av Hilberth Hedning - 6 mars 2009 09:20

Nu di: Kommer Han

Ja, nu är det färdigt igen, den på tro grundade övertygelsen har ånyo drabbat den enfaldiga spillra av mänskligheten som ser sig tillkomna enligt det bibliska receptet.

Idag, 2009-03-04, kunde vi i en radiorapport höra att frälsaren gör ett nytt försök till kontakt med terra firma. Det senast kända försöket till närkontakt med mänskligheten var vad jag minns 1952. Nu bar det sig ju inte bättre, än att det kom av sig och orsaken till misslyckandet är, så vitt jag vet, okänt. En hygglig gissning kan vara, att Sovjetunionens förutspådda angrepp på Sverige inte blev av och som ju skulle vara den tändande gnistan till det tredje världskriget och striden på Harmageddon.

Nu vet emellertid de frälste, att befrielsen är nära då själve generalen för det himmelska nu ligger inne på landningsvarvet. De ev. yngre intresserade kan efterfråga en bok "Dom över Sverige" utgiven av Evangelie Press 1952. Där beskrivs, att alla svenska städer skall utplånas, utom Karlskoga, kanhända att kristenheten möjligtvis hade ekonomiska intressen i vapenproduktionen och därför skonade staden.

För övrigt fick vi idag veta, att den ekonomiska krisen i Världen var Guds sätt att visa sitt missnöje med syndare.

/Hilberth

Av Hilberth Hedning - 3 mars 2009 18:00

Feodalt i sikte

Av Hilberth Hedning - 1 mars 2009 18:23

Pastor HonHanne

Ovido - Quiz & Flashcards