Alla inlägg den 7 januari 2009

Av Hilberth Hedning - 7 januari 2009 21:59

Dårar med frigång

Med risk att bli utsatt för tillmälen, då jag har fräckheten att röra vid tabubelagda föreställningar, tar jag mig, trots detta, friheten att peka på de grundläggande orsakerna till de fasaväckande händelser vi ser hända i "de heliga" nejderna i änden av medelhavet.

Det var där människan uppfann den här planetens största skitstövel som vi kallar Gud. Självfallet är det skäggmullorna bakom ordet som är de skyldiga. Konflikten mellan folken är en produkt av dessa förgiftade hjärnor. Vi får aldrig fred på vår planet förrän vi förmått oss tvätta bort alla profet- och frälsarlöften. I det ovan antydda området ålar det omkring miljontals vilseförda löftesberikade bibelstollar, tillika på frontalkurs med likasinnade, bergfast troende på sin profets direkt löjeväckande idéer om paradisiska tillvaroformer någonstans mellan supernovorna i det kolsvarta underkylda kosmos.

Detta är den krassa verkligheten, vilken även i vår del av världen, i obegripligt stor omfattning, flitigt förnekas av sagoberättare, vars uppgift är att hålla människor i okunnighet till sin egen arbetsbefriade välfägnad.

Någon måste ta bladet från käften och säga folket sanningen och vilket jag efter bästa förmåga söker efterkomma.

/Hilberth

Ovido - Quiz & Flashcards