Alla inlägg den 14 januari 2009

Av Hilberth Hedning - 14 januari 2009 22:06

De nådeberoende

Människan är utan tvivel den i särklass stående största idiot som trampat skalet på planeten Tellus (Jorden). Jag måste än en gång ställa frågan: Är det ingen som ser, att vi är drabbade av en global sjukdom? Denna sjukdom heter religion.

Idag ser vi fundamentalismens skördetid där nere där den har sitt ursprung. Idag samlas skaror av tyckare i protest och pekar ut olika grupperingar som orsak till det totala vansinnet. Ni är faktiskt en hoper illa eller inte alls pålästa. Ni skriker ut hat mot Israeler, Palestinier, Muslimer och allt va fan ni kan hitta på, men är blinda för den verklige skurken. I fallet Palestina - Israel, så anser de sig ha vlivit utlovade det här landområdet av en Gud som allt igenom är en produkt av sjukdomen religion. Det rör sig således om förgiftade människor som i fundamentalistisk anda undergräver allt vad vetande och vetenskap heter. Det finns bara ett botemedel och det är att upplysa folk om att de är utsatta för en världsomspännande illusion. Om du som läser detta ändå betvivlar mina påståenden, så lyd ändå mitt råd: Nästa gång du blir utsatt för religiösa nasare, be dom åtminstone lägga fram bevismaterialet. Vad dessa människor sysslar med är att söka återinföra dden religiösa imperialismen, att påtvinga andra sina icke rationellt grundade åsikter.

Du har själv valet, antingen vänder du dig till vetenskap och sanning eller så krälar du runt som en plattmask och ber om nåd.

/Hilberth


Ovido - Quiz & Flashcards