Alla inlägg den 9 januari 2009

Av Hilberth Hedning - 9 januari 2009 21:44

Lycksalig troende

Fundamentalisterna vet att de har rätt, därför att dom har läst sanningen i en helig bok och de vet på förhand allt som kommer att ske i en framtid och ingenting kan rubba dom i deras tro. Den heliga bokens "sanning" är ett axiom och inte slutprodukten av bevisad sanning. Detta skriver jag bara för att du som inte har klart för dig vad en fundamentalist är för något ska förstå.

Jag råkar titt som tätt stöta på ovan nämnda existenser, vilka inte precis är vänligt inställda. De ser självfallet mig som ett hot, då jag gör allt för att avslöja deras lurendrejeri. Jag träffade igår den 8 januari en lycksalig troende som ansåg, att det vi idag ser i Israel är förspelet till striden i Harmageddon, då blodet ska gå upp till betslet på hästarna. Vad jag förstod av hans resonemang så låg den där frälsaren inne i landningsvarv. Det ska väl tilläggas att mannen ifråga var en av Ulf Ekmans lärljungar.

Det sorgliga med dessa vilseförda existenser är att de i största allmänhet älskar blod, dör och elände, inte olikt den Gud de tjänar, så därför: Om du skulle möta någon med heliga skrifter under armen, kuta som om du hade en kannibal i hälarna.

/Hilberth

Ovido - Quiz & Flashcards