Alla inlägg den 6 juni 2008

Av Hilberth Hedning - 6 juni 2008 09:08

Nyordning

Ingenting  synes omöjligt i bestämmeriavdelningen längre. Förvisso har ryktet nått folket om begynnande kalla fötter i korridorerna på regeringsgatan, då de nu känner "viss tvekan" inför ytterligare höjd skatt på drivmedel. Orsaken till inbromsningen tycks vara varningsmärket "Folkilska". Det ser ut att vara ett större hot än koldioxid och kofisar. De har egendomligt nog märkt att jubelropen förbytts till stönanden. Ingen torde bli märkbart förvånad om vi får en ny minister (Hälsoskatteminister) med åtföljande hälsospioner (typ Stasi), för det blir ju självklart att folk måste betala Hälsoskatt. De, vilka tidigare varit sjuka, har på grund av politikers ingripande blivit kärnfriska så därför kommer nu räkningen, till priset av att läkarkåren blir ersatta av förtroendevalda.

Jag ser just i bladet, att sjukförsäkringskassan har blivit en vinstmaskin, hittills i år +22 miljarder kronor, så visst finns det utrymme för ett antal nya ministerposter.

Jubla, sträck på Er svenska folk, över alla lysande nytända stjärnor. Göm undan alla krokiga, utslitna, giktbrutna knegare och lågutbildat dravel och

framförallt sjuka onyttiga drönare.

/Hilberth

Ovido - Quiz & Flashcards