Alla inlägg den 16 maj 2008

Av Hilberth Hedning - 16 maj 2008 23:14

Sextonde Maj anno 2008 och växthusvärmen

Inatt kröp termometern ner till -6,8 grader i Ådalen. Kan det bero på växthusvärmen tro? På Hilberths temperaturskala motsvarar det begreppet "Husket" som betyder långkalsonger och yllevantar.

Det snackas så mycket skit i den här frågan att, om vi kunde samla upp hela eländet kunde vi gödsla alla jordbruksmaskiner i Europa med risk för övergödning. Om 10% av alla katastrofylanden är sanningsenliga, så är vi möjligen nära sanningen, resten 90% är skit och åter skit. De med hungrig plånbok är ju naaturligtvis glada, här kan kapitalets riddare röva åt sig det älskade klirret på det godtrogna folkets bekostnad. Det är som när konfirmationsprästen hänger bibeln framför ögonen på tonårstjejen med orden: Tro hjärtevännen, bara tro.

/Hilberth Hedning

Av Hilberth Hedning - 16 maj 2008 06:48

EU-Glansen

Vad är det egentligen som håller på att hända? Jag anser frågan i högsta grad befogad. Sverige skall nu för en tid glänsa som ordförandeland i EU. Statsministern blev tillfrågad, huruvida han var beredd att försvara de Svenska kollektivavtalen. Svaret kan beskrivas som en tvärnit, detta var något han inte var beredd att befatta sig med. Hans stora intresse riktar sig mot miljöåtgärder. Vad detta betyder vet vi svenska medborgare allt för väl. Bränslepriserna rakar i höjden, vilket i sin tur fördyrar allt för vårt uppehälle. Kollektivavtal är ju trots allt det som skall garantera den arbetande grå massan en anständig levnadsstandard, något som statsministern tycks vara ovetande om, trots ledarskap för det nya arbetarpartiet. Vad kan detta bero på??

/Frågar jag, herr Hilberth Hedning

Ovido - Quiz & Flashcards