Alla inlägg den 18 maj 2008

Av Hilberth Hedning - 18 maj 2008 07:49

Den Svenska Tigern

Nu upplever vi frukten av skattesänkarpolitik och ofinansierade vallöften. Det svenska försvaret nedrustas till förmån för några hundralappar mer i plånboken för de som har förmånen att ha ett jobb att gå till.

Det är ju helt otroligt, att högerfalangens skötebarn "försvaret" avvecklas av den kategori som före detta gick omkring med myror i byxorna av förfäran över den lede Fi i öster. I öst demonstrerades stormaktsambitionerna på röda torget den 1 maj 2008. Vi fick i högtravande tal veta att nu står de starka. Vi får väl tolka meningen efter bästa förmåga.

Hur som helst så var vapenarsenalen förskräckande. Deras närmsta granne i väster, Finland, har en befolkning om hälften av sveriges, medn ett försvar som är tre gånger det svenska. Detta betyder, att i händelse av en invasion, kommer Sverige att ropa på hjälp det första de gör. Vi litar oss nu till JAS 39 Gripen, vars antal skall halveras. De pengar som kunde användas till försvaret låter våra bestämmare de som har ett jobb äta och dricka upp, medan de som vet bäst raserar hela transportsektorn med skattehöjningar och andra pålagor. Aningen syniskt kan sägas, men vi har den regering vi förtjänar.

/Hilberth

Ovido - Quiz & Flashcards