Alla inlägg under maj 2008

Av Hilberth Hedning - 21 maj 2008 20:59

Världen av idag

Teckentydare, fabelmakare, fatalister och undergångspropagandister, utgör idag klokheten och makten i världen. Det sprids rappakalja, sås ragnaröksfröer och harmageddonstollarna har julafton. Jag och många med mig har förstått, att en allvarlig smittsam mentalsjukdom har kommit lös bland folket.

Att det i tidigare epoker varit populärt med undergångsprofetior och gudomliga uppenbarelser kan jag till nöds stå ut med, men att behöva beskåda och avlöna folkvalda som sitter och betygar sin övertygelse om Johannes uppenbarelsers betydenhet i sammanhanget är mer än en vettig människa står ut med. Sådana människor utgör en betydande del av Sveriges nuvarande regering. Lika illa är det i större delen av världen som USA och i kamelfösardistrikten runt medelhavet. Tänka sig, att en modern människa med högskoleexamina förväntar sig, att för länge sedan skelleterade profeter skall komma glidande ner genom atmosfären och upprätta nyordning på jorden, dock var och en på var sitt vis, precis som idag. Kristendom mot Islamism mot Judendom mot Hinduism m.m

Kort sagt: Ni är dårar!

/Hilberth Hedning

Av Hilberth Hedning - 20 maj 2008 22:12

Okunnighet

Ni,som tog er tid och tittade på TVprogrammet Existens, tisdagkväll i TV2, kunde själva se en ledamot av Sveriges ledarskikt sitta och förfasa sig över Jordens förfärande framtid. Jag säger som min morfar: "Det är så yngkligt, att man bara vill grina". Tänka sig att en folkvald kan vara så illa påläst, att han sätter tilltro till bibelns beskrivning av universums uppbyggnad. För de ringa pålästa vill jag omnämna, att bibeln beksriver stjärnorna som de små prickar de ser ut att vara, medan de i själva verket är solar, oftast större än just solen. Bibelbokens profet Johannes säger att stjärnorna ska ramla ner på jorden som fikon. Alla dessa undergångsprofeter har som regel ett gemensamt, dumheten, lika korkade nu som då.

/Hilberth Hedning

Av Hilberth Hedning - 20 maj 2008 07:20

Baggböleri

Ut med tro, in med kunskap borde vara det första ett barn får lära på första skoldagen. Trots denna faktagrundad sanning, tillåts i vårt land friskolor, där tro står först på dagordningen. Detta förnekas, samtidigt som det på andra sidan väggen står ungar med knäppta händer i bön, kallat morgonsamling. De som tvingar barn till denna förnedrande handling menar uppenbarligen att någon sitter och njuter av denna underkastelse. Sanningen är i själva verket den, att de vilka känner tillfredsställelse i detta spektakel är en bunt religionsförgiftade, felprogrammerade antikviteter som lyckats överleva tack vare folkets okunnighet. Hur kan du som förälder tillåta detta? Detta urtidsavskum sitter och ljuger barnen rakt upp i ansiktet, om att det sitter en gud i sin himmel och vill ha det just så här. Därför är det av nöden påkallat, att varje icke förgiftad förälder lär barnen i tidig ålder skillnaden mellan tro och vetskap. Det i särklass med prekära i sammanhanget, är att vi har en lagstiftning som uppmuntrar till detta baggböleri. Om något är synd, så är det att på detta sätt bestjäla barn på det enda de äger, "det rena oförstörda förståndet".

/Hilberth Hedning

Av Hilberth Hedning - 19 maj 2008 21:31

Helig avel

Jag har i alla år, sedan barnsben faktiskt, undrat över hur de religiösa människorna reproducerar sig? Efter att jag både sett och åhört deras mening om just denna process som avlande av barn, så är jag nödd att konstatera följande. De kan omöjligen begagna sig av samma utrustning som vi vanliga syndare. De måste helt enkelt vara utan det vi andra har mellan naveln och lårbenshalsen. Jag erinrar mig den av predikan ansträngde och rödmosige pingstpastorn hemma i byn, då han kavlade ut den stora syndiga nyheten om, att en kvinna avlat en son i synd. Det märkliga var att han inte nämnde något manfolk. Nu, så här med facit i hand, är det lätt att begripa, då det så småningom framkom, att det var pastorns vanartige son som var fadern. Så har ni sett på f-n, dom har utrustning.

/Hilberth

Av Hilberth Hedning - 19 maj 2008 07:39

Hilberth med flera.

Det är med stor tillfredsställelse jag vaknar varje morgon i vetskap att jag är just Hilberth Hedning, befriad från oket av tro och vidskepelse. Orsaken till att jag så envist tar upp denna variant av galenskap är det elände religioner genom tiderna anställt. Jag är långt ifrån ensam om min övertygelse, jag kan nämna en framstående cancerforskare och tillika professor, Georg Klein, som tillfullo är av samma övertygelse som jag,

En reporter, Lisbeth Tell, ställde en fråga till G. Klein om Gud. Han svarade: Gud finns inte! Han är människans största önsketänkande, en del av urtidsmänniskans förklaringar av världen. Det finns inte tillstymmelse till anledning att tro på Gud, säger han med eftertryck.

Således skall var och en veta, att Herr Hilberth Hedning inte är något särfall utan förankring i verkligheten. Det jag sätter värde på är vetenskap och sunt förnuft.

/Hilberth Hedning

Av Hilberth Hedning - 18 maj 2008 07:49

Den Svenska Tigern

Nu upplever vi frukten av skattesänkarpolitik och ofinansierade vallöften. Det svenska försvaret nedrustas till förmån för några hundralappar mer i plånboken för de som har förmånen att ha ett jobb att gå till.

Det är ju helt otroligt, att högerfalangens skötebarn "försvaret" avvecklas av den kategori som före detta gick omkring med myror i byxorna av förfäran över den lede Fi i öster. I öst demonstrerades stormaktsambitionerna på röda torget den 1 maj 2008. Vi fick i högtravande tal veta att nu står de starka. Vi får väl tolka meningen efter bästa förmåga.

Hur som helst så var vapenarsenalen förskräckande. Deras närmsta granne i väster, Finland, har en befolkning om hälften av sveriges, medn ett försvar som är tre gånger det svenska. Detta betyder, att i händelse av en invasion, kommer Sverige att ropa på hjälp det första de gör. Vi litar oss nu till JAS 39 Gripen, vars antal skall halveras. De pengar som kunde användas till försvaret låter våra bestämmare de som har ett jobb äta och dricka upp, medan de som vet bäst raserar hela transportsektorn med skattehöjningar och andra pålagor. Aningen syniskt kan sägas, men vi har den regering vi förtjänar.

/Hilberth

Av Hilberth Hedning - 17 maj 2008 08:59

Bensinpriset m.m

SIKA-Statens institut för kommunikationsanalys. Hjälp!! Staten har drabbats av nånting farligt. Bensinpriset skall mer än fördubblas, det kommer att hamna på mellan 27-30kr per liter, helst före år 2020. Jag undra just: Vem har fastställt målet om 20% av koldioxidutsläppen? Det måste vara någon singelbyråkrat med hushållerska, ja, ni förstår en sån där som aldrig behöver gå ut, en sån där som vuxit fast på stolen framför skärmen, levande i den elektroniska fantasivärlden. Det är ju så man blir urförbannad över alla fullständigt huvudlösa beslut. Staten var det ja: Denna märkliga någon har flyttat sitt inferno till Tyskland, där de eldar brunkol så ögonen blöder och muddrar bort byar och samhällen, spyr ut koldioxid så självaste vulkanen Primatobu hamnar på jumboplats. Sen har de mage att skylla problemen på trafiken. I samma andetag är de glada som barn på julafton om klirret i kassan.

Snälla någon hjärnkirurg - här tarvas lobotomi.

/Hilberth Hedning

Av Hilberth Hedning - 16 maj 2008 23:14

Sextonde Maj anno 2008 och växthusvärmen

Inatt kröp termometern ner till -6,8 grader i Ådalen. Kan det bero på växthusvärmen tro? På Hilberths temperaturskala motsvarar det begreppet "Husket" som betyder långkalsonger och yllevantar.

Det snackas så mycket skit i den här frågan att, om vi kunde samla upp hela eländet kunde vi gödsla alla jordbruksmaskiner i Europa med risk för övergödning. Om 10% av alla katastrofylanden är sanningsenliga, så är vi möjligen nära sanningen, resten 90% är skit och åter skit. De med hungrig plånbok är ju naaturligtvis glada, här kan kapitalets riddare röva åt sig det älskade klirret på det godtrogna folkets bekostnad. Det är som när konfirmationsprästen hänger bibeln framför ögonen på tonårstjejen med orden: Tro hjärtevännen, bara tro.

/Hilberth Hedning

Ovido - Quiz & Flashcards